Slide background

Chauffeur Oproepsysteem

De praktijk

Klant: Corrien Exports BV
Toepassing: Chauffeur oproepsysteem
Producten: all-in-one systeem

De oude situatie: Bij Corrien Exports BV moeten vrachtwagens vaak wachten om geladen te worden. De chauffeur kan op dat moment pauzeren. Soms kiest een chauffeur ervoor om te gaan slapen, sommigen gaan eten of een rondje lopen. Echter op het moment dat de chauffeur kan uitrijden, is deze soms lastig te traceren. Omdat er bij Corrien Exports BV vaak buitenlandse chauffeurs komen, was er ook vaak onduidelijkheid door een taalbarrière .

De oplossing: Op het moment dat de chauffeur zich heeft gemeld, krijgt deze een pager mee. De pager geeft een tril-, licht- en/of geluidsignaal wat duidelijk is in elke taal. De chauffeur kan zich begeven in een straal van 400 meter tot 2 kilometer. Op het moment dat de chauffeur kan uitrijden, dan wordt deze opgeroepen via de transmitter. Zo weet de chauffeur wat er gevraagd wordt. Sommige chauffeurs ontvangen een tekstpager in plaats van de pager zodat er informatie over de laad- en loslocaties naar de chauffeur gestuurd kan worden.

Gebruikerservaring

Een ideale oplossing en voorkomt veel logistieke problemen. We hebben altijd een tekort aan ruimte en met dit oproepsysteem is de efficiëntie een stuk verbeterd.”

Chauffeur oproepsysteem

Hoe werkt het?

Een volledig systeem bestaat een all-in-one transmitter met pagers. Wanneer een chauffeur zich meldt, ontvangt deze een pager met een digitaal nummer. Dit nummer refereert naar de chauffeur. Vervolgens kan de chauffeur gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en is met de pager overal bereikbaar.

Op het moment dat de chauffeur kan uitrijden, dan kunt u deze oproepen door het nummer van de pager op de transmitter in te toetsen en op verzenden te drukken. De chauffeur ontvangt via de pager een licht-, tril- en/of geluidsignaal en weet dat deze zich dient te melden.

Het chauffeur oproepsysteem heeft een bereik tot 400 meter. Indien nodig kan er een repeater worden geplaatst om het bereik te verlengen tot 2 kilometer.

Voor een systeem met meer mogelijkheden bestaat het pager oproepsysteem.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen
  • Garantie voor bereik via uniek in te stellen radiofrequentie.
  • Het chauffeur oproepsysteem is duidelijk in elke taal.
  • Eenvoudige- en duidelijke communicatie.
  • Volledig draadloze communicatie over grote afstanden.
  • Optimale logistieke communicatie.
  Optioneel
   • Coaster oproepsysteem: Het coaster oproepsysteem is er een variatie op het pagersysteem. Het coastersysteem bestaat uit een laadstation, een stapel met coasters en een losse transmitter.
   • Transmitter met toetsenbord: Via een alpha transmitter kan vanaf een centrale locatie manuele berichten worden gestuurd met bijvoorbeeld instructies.
   • Extra laadstation: Naast het all-in-one systeem is er ook een oplossing met een los laadstation voor 15 pagers als uitbreiding.

  Er zijn verschillende uitbreidingen voor het systeem mogelijk. Neem contact op voor specifieke vragen en mogelijkheden.

  Download hier de folder van het chauffeur oproepsysteem.

  Gerelateerde toepassingen

  Door op een onderstaande toepassing te klikken, krijgt u informatie over de producten met daarbij uitleg over het product in de praktijk.

  © Copyright - Ceyont Industrie communicatie