Heftruck-oproep

Heftruckchauffeur oproepsysteem

Twee-weg pager

De praktijk

Toepassing: Heftruckchauffeur oproepsysteem
Producten: netwerkpager, heftruckpagernetwerk oproepsysteem

De situatie: Heftruckchauffeurs rijden constant rond en dragen een telefoon. Op het moment dat er nieuwe voorraad nodig is van een bepaald product wordt de instructie, productcode en locatie doorgebeld. De luidruchtige omgeving zorgt voor een hoge foutmarge omdat instructies vaak niet duidelijk doorkomen. De effici‘ëntie kan worden verbeterd doordat de heftrucks vaak niet op de locatie zijn met als gevolg dat een machine lang stil staat.

De oplossing: Het heftruckchauffeur oproepsysteem biedt een oplossing in deze situatie. Bij de machine staat een transmitter met toetsenbord. Vanaf diverse locaties kan de machineoperator een heftruckchauffeur oproepen. In de transmitter zijn tien vaste boodschappen geprogrammeerd en via het toetsenbord worden manuele berichten verstuurd. De heftruckchauffeur kan op de tekstpager lezen wat er gevraagd wordt.

Gebruikerservaring

Op logistiek gebied wordt vaak weinig uitgegeven. Deze oplossing van Ceyont is innoverend en zorgt voor heldere communicatie. Machines staan nooit meer stil wat ten goede komt aan de productiviteit.”

Heftruckchauffeur oproepsysteem

Hoe werkt het?

Een volledig systeem bestaat uit een alpha transmitter met een tekstpager. Vanaf de transmitter kunnen voorgeprogrammeerde tekstberichten worden gestuurd. Er kan ook een toetsenbord aan de transmitter worden gekoppeld om manuele tekstberichten te versturen.

Als ontvanger worden tekstpagers gebruikt. Op de tekstpager wordt de oproep ontvangen, inclusief de locatie. De tekstpager kan per bericht maximaal 64 tekens op het beeldscherm tonen.

Bovenstaande oplossing is éénrichtingscommunicatie. Terug communicatie is mogelijk met de twee-weg pager. Met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen of standaardboodschappen kan op een oproep worden geantwoord.

Het oproepsysteem heeft een bereik tot 400 meter. Indien nodig kan er een repeater worden geplaatst om het bereik te verlengen tot 2 kilometer.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen
  • Voorkom dat de machine lang stil  komt te staan door snelle communicatie.
  • Effici‘ënte communicatie met behulp van het toetsenbord.
  • Garantie voor bereik via unieke radiofrequentie.
  • Geen misverstanden door tekstoplossing.
  • Systeem kan op elk moment worden uitgebreid of aangepast.
  • Programmering volledig naar uw wensen.
Optioneel
 • Oproepunits: Vaste tekstboodschappen kunnen vanaf diverse locaties via de oproepunits worden gestuurd naar de pagers. Via drukknoppen worden de tekstboodschappen draadloos maar de tekstpagers gestuurd. Een bhv’er oproepen of de technische dienst kan met een druk op de knop.
 • Contactsensor oplossingen: Via een dry-contact wordt een bericht naar een pager verstuurd. Dit kan via een bewegingsmelder of via bewegende onderdelen als een deur. De dry-contacts kunnen worden gekoppeld aan de alarmcentrale

Er zijn verschillende uitbreidingen voor het systeem mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Download hier de folder van het heftruckchauffeur oproepsysteem.

Gerelateerde toepassingen

Door op een onderstaande toepassing te klikken, krijgt u informatie over de producten met daarbij uitleg over het product in de praktijk.

© Copyright - Ceyont Industrie communicatie