magazijn-oproep

Logistiek Oproepsysteem

De praktijk

Klant: Pack2pack
Toepassing: Logistiek oproepsysteem
Producten: oproepunit, pager, repeater

De oude situatie: Voorheen was het lastig communiceren vanaf verschillende locaties binnen de organisatie. Vanaf de snijderij, het magazijndeel en de diverse afdelingen was het lastig om de juiste mensen op te sporen op het moment dat dit nodig was. Grote afstanden moesten worden afgelegd wat ten koste gaat van de efficiënt‘ie.

De oplossing: Met het logistiek oproepsysteem is de communicatie een stuk eenvoudiger. Een druk op de knop is voldoende om een bericht te versturen naar bijvoorbeeld een heftruckchauffeur. Snelle communicatie zorgt voor effectieve inzet van het personeel.

Gebruikerservaring

Binnen logistieke centra is efficiëntie een belangrijk begrip. Elke seconde telt en met het logistiek oproepsysteem kan snel worden gehandeld. Een druk op de knop is een kwestie van een seconde. Zonder tussenkomst van draden of apparatuur werkt het systeem perfect over grote afstanden”

Logistiek oproepsysteem

Hoe werkt het?

Een volledig systeem bestaat uit een oproepunit en een tekstpager. Een oproepunit heeft één, vier, vijf of acht knoppen. De boodschap per knop van de oproep kunt u bepalen zodat wij het kunnen programmeren. Door op de knop van de oproepunit te drukken wordt de oproep naar de tekstpager verzonden. Een knop kan met één druk één of meerdere tekstpagers oproepen.

Als ontvanger kunt u kiezen uit verschillende tekstpagers. Op de tekstpager wordt de oproep ontvangen, inclusief de locatie. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij u adviseren.

Wanneer er vanaf een centrale locatie wordt aangestuurd, dan kunnen er manuele berichten worden gestuurd vanaf de alpha transmitter. De alpha transmitter kan worden gekoppeld aan een computer of aan een toetsenbord waardoor er vanaf de computer of het toetsenbord kan worden gecommuniceerd.

Het logistiek oproepsysteem heeft een bereik tot 400 meter. Indien nodig kan er een repeater worden geplaatst om het bereik te verlengen tot 2 kilometer.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen
  • Voorkom dat de machine lang komt stil te staan door snelle communicatie.
  • Effici‘ënte communicatie met maar één druk op de knop.
  • Garantie voor bereik via unieke radiofrequentie.
  • Geen misverstanden door tekstoplossing.
  • Systeem kan op elk moment worden uitgebreid of aangepast.
  • Programmering volledig naar uw wensen.
  Optioneel
  • Foutmelding vanuit machine naar pager: Bij een storing op de productielijn kan de technische dienst met behulp van een contactsensor een bericht ontvangen met daarin informatie over de storing en de locatie.
  • Contactsensor oplossingen: Via een dry-contact wordt een bericht naar een pager verstuurd. Dit kan via een bewegingsmelder of via bewegende onderdelen als een deur. De dry contacts kunnen worden gekoppeld aan de alarmcentrale.

  Er zijn verschillende uitbreidingen voor het systeem mogelijk. Neem contact voor meer informatie.

  Download hier de folder van het logistiek oproepsysteem.

  Gerelateerde toepassingen

  Door op een onderstaande toepassing te klikken, krijgt u informatie over de producten met daarbij uitleg over het product in de praktijk.

  © Copyright - Ceyont Industrie communicatie