heftruck-2

Magazijn Oproepsysteem

Magazijn oproepsysteem in de praktijk

Toepassing: Magazijn oproepsysteem
Producten: oproepunit, tekstpager

De oude situatie: Beko Nederland is een grote bakkersorganisatie waar klanten uit de omgeving hun bestellingen ook zelf komen ophalen. Bij de receptie is altijd een medewerker van Beko Nederland beschikbaar, echter moet deze bij de receptiebalie blijven om klanten te bedienen. Om een medewerker in het magazijn op te roepen moet deze receptiemedewerker bellen of zoeken naar een collega die kan assisteren.

De nieuwe situatie: Bij de receptiebalie ligt een oproepunit met acht knoppen. Elke knop kan een medewerker in het magazijn oproepen. Deze medewerkers dragen een twee-weg pager. Op het moment dat de medewerker wordt opgeroepen, kan deze aan de receptiemedewerker doorgeven beschikbaar te zijn of niet door een bericht terug te sturen vanaf de twee-weg pager. Snelle en duidelijke communicatie, maar het belangrijkste; de klanten worden snel geholpen.

Gebruikerservaring

Wij gebruiken het oproepsysteem al vele jaren. Even was er een probleem met het bereik, maar dit is snel opgelost met een nieuwe oproepunit. Inmiddels is het oproepsysteem al ruim vijf jaar naar volledige tevredenheid in gebruik.”

Het Magazijn oproepsysteem

Hoe werkt het?

Een volledig magazijn oproepsysteem bestaat uit een oproepunit met een twee-weg pager. De oproepunit heeft één, vier, vijf of acht knoppen. Door op de knop te drukken wordt de oproep naar de tekstpager verzonden. Elke knop kan één of meerdere pagers oproepen.

Als ontvanger worden tekstpagers gebruikt. Op de tekstpager wordt de oproep ontvangen. Voor communicatie in één richting kan voor een tekstpager worden gekozen, wanneer het nodig is om terug te communiceren wordt de twee-weg pager gekozen.

Het magazijn oproepsysteem heeft een bereik tot 400 meter. Indien nodig kan er een repeater worden geplaatst om het bereik te verlengen tot 2 kilometer.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen
  • Personeel kan worden ingezet op verschillende locaties.
  • Effici‘ënte communicatie met maar één druk op de knop.
  • Garantie voor bereik via uniek in te stellen radiofrequentie.
  • Geen misverstanden door tekstoplossing.
  • Systeem kan op elk moment worden uitgebreid of aangepast.
  • Programmering volledig naar uw wensen.
Optioneel
  • Contactsensor oplossingen: Via een dry-contact wordt een bericht naar een pager verstuurd. Dit kan via een bewegingsmelder of via bewegende onderdelen als een deur. De dry-contacts kunnen worden gekoppeld aan de alarmcentrale.
  • Transmitter: Via een alpha transmitter met toetsenbord kan vanaf een centrale locatie manuele berichten worden gestuurd met bijvoorbeeld instructies. De transmitter met toetsenbord staat op de centrale plek waarvandaan de oproepen naar de pagers worden verzorgd.

Er zijn verschillende uitbreidingen voor het systeem mogelijk. Neem contact voor meer informatie.

Download hier de folder van het magazijn oproepsysteem.

Gerelateerde toepassingen

Door op een onderstaande toepassing te klikken, krijgt u informatie over de producten met daarbij uitleg over het product in de praktijk.

© Copyright - Ceyont Industrie communicatie