netwerk-oproep

Netwerk Oproepsysteem

Netwerk oproepsysteem in de praktijk

Toepassing: Netwerk oproepsysteem
Producten: netwerkpager, transmitternetwerk oproepsysteem

De oude situatie: Heftruckchauffeurs rijden rond in een lawaaiige en grote omgeving. Op het moment dat er nieuwe voorraad nodig is van een bepaald product wordt de instructie, productcode en locatie doorgebeld. De luidruchtige omgeving zorgt dat communicatie soms lastig is. Fouten liggen op de loer wat zorgt voor vertraging en tijdverlies.

De oplossing: Het netwerk oproepsysteem biedt een oplossing in deze situatie. Bij elke machine staat een computer die op het LAN-netwerk is aangesloten. Vanaf diverse locaties kan de machineoperator een heftruckchauffeur selecteren die op dat moment beschikbaar is. Vanuit het tekstvak kan een instructie worden gecommuniceerd waardoor de heftruckchauffeur op de tekstpager kan lezen wat er gevraagd wordt. Alle communicatie wordt opgeslagen op de server en is inzichtelijk voor analyse.

Gebruikerservaring

Met het netwerk oproepsysteem is het voor ons mogelijk om individuele medewerkers en groepen medewerkers aan te sturen. Maandelijks analyseren wij de communicatie voor verbetering.”

Het netwerk oproepsysteem

Hoe werkt het?

Het netwerk oproepsysteem werkt via een webbased-applicatie. Dat wil zeggen dat vanaf elke pc die is aangesloten op het LAN netwerk kan worden gecommuniceerd naar tekstpagers. Vanuit vrijwel elke internetbrowser kunt u het systeem gebruiken. Een gebruiker logt in met eigen accountgegevens en heeft direct toegang tot de opties zoals deze zijn toegewezen. Per gebruiker kunnen er verschillende eigenschappen en mogelijkheden worden vastgelegd welke bepalen tot welke functionaliteiten van het netwerk oproepsysteem een gebruiker toegang heeft.

Vanuit de software kunnen de gebruikers worden aangestuurd met tekstinstructies en middels een takenlijst. De takenlijst bestaat uit een opsomming van uit te voeren opdrachten. de taken kunnen per gebruiker, per afdeling, per groep of integraal opgesteld worden. Wanneer een gebruiker een  taak heeft uitgevoerd of heeft opgepakt verdwijnt deze van de takenlijst. De manager op moderator krijgt een melding van wie, wat op welk moment gedaan heeft. Alle communicatie wordt gerapporteerd en is later te gebruiker voor analyse.

Een compleet netwerk oproepsysteem bestaat uit de volgende onderdelen:

Netwerk oproepsoftware: De interface van het programma is dusdanig ingericht dat het voor iedereen makkelijk te gebruiken is. U kunt profielen aanmaken per werknemer of voor groepen werknemers. De groepen kunt u categoriseren in bijvoorbeeld afdelingen of divisies. Zo is het makkelijk om de persoon of groep te selecteren naar wie gecommuniceerd dient te worden. Met onze netwerk oproepsoftware is het mogelijk om taken aan te maken en hier een tijdsbestek aan te geven per taak. Diegene die beschikbaar is op dat moment kan deze taak uitvoeren, de opdrachtgever krijgt een bericht wanneer een taak wordt uitgevoerd.

Transmitter Deluxe: Deze transmitter met vet-, vuil- en waterbestendige afwerking heeft de mogelijkheid om met het interne systeem te worden gekoppeld door middel van een netwerkkoppeling. Hierdoor kan met de transmitter-deluxe vanuit uw eigen software worden gecommuniceerd.

Tekstpager: De tekstpager is voor het ontvangen van de verstuurde berichten. De oproepen worden op het display van de pager getoond. In onze lijn pagers maken we onderscheid tussen batterijgeladen pagers en accugeladen pagers. Er kan gekozen worden uit verschillende typen pagers. Vraag een van onze adviseurs voor welke pager het meest geschikt is voor uw toepassing.

De volledige communicatie met tijdregistratie wordt opgeslagen op de server. Dit maakt het inzichtelijk voor analyse en verbetering. De communicatie kan worden geanalyseerd om de efficiëntie te verhogen.

Het oproepsysteem heeft een bereik tot 800 meter. Indien nodig kan er een repeater worden geplaatst om het bereik te verlengen tot 2 kilometer.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen
  • Vanaf elke pc kan worden gecommuniceerd.
  • Modules en opties zijn per pc aan te passen.
  • Manuele berichten versturen naar individuen of groepen.
  • Taken kunnen worden aangemaakt.
  • Volledige rapportage maakt communicatie inzichtelijk.
Optioneel
  • Medewerker oproepsysteem: Via het netwerk oproepsysteem kunt u al uw personeel en medewerkers aansturen met instructies. De berichten worden ontvangen op tekstpagers maar kunnen ook ontvangen worden per email of per sms-bericht. Vraag ons advies over ons netwerk oproepsysteem, de email- en SMS modules of over de inrichting voor uw onderneming.
  • Gasten oproepsysteem: Het netwerk oproepsysteem kan worden gekoppeld aan een gasten oproepsysteem. Hiermee kunt uw gasten die wachten op een afspraak oproepen te verschijnen. Wanneer een gast of bezoeker kan worden ontvangen kan deze eenvoudig worden opgeroepen.
  • Heftruckchauffeur oproepsysteem: Via het netwerk oproepsysteem kunnen ook heftruckchauffeurs aangestuurd worden met instructies over te vergaren goederen, lege palletplaatsen of het laden en lossen van een vrachtwagen of container.

Er zijn verschillende uitbreidingen voor het systeem mogelijk. Neem contact met ons en vraag naar de mogelijkheden en toepassingen voor onderneming.

Download hier een folder van het netwerk oproepsysteem.

Gerelateerde toepassingen

Door op een onderstaande toepassing te klikken, krijgt u informatie over de producten met daarbij uitleg over het product in de praktijk.

© Copyright - Ceyont Industrie communicatie