receptie-oproep

Receptie oproepsysteem

Receptie oproepsysteem in de praktijk

Toepassing: Receptie oproepsysteem
Producten: oproepunit, pager

De oude situatie: De receptie moet constant bezet zijn anders kan het zo zijn dat klanten bij de balie staan te wachten. Dit zorgt ervoor dat de receptioniste altijd op haar plek moet zitten. Dit kan ten koste gaan van de efficiëntie van de receptiemedewerker. De receptioniste is niet alleen receptioniste, maar doet ook andere werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen niet de volledige aandacht krijgen omdat de receptie constant bewaakt moet worden.

De oplossing: Met het receptie oproepsysteem is een receptioniste altijd bereikbaar. Bij de voordeur en bij de receptiebalie wordt een oproepunit geplaatst. Zo kan iedere bezoeker zich melden door op de knop te drukken. De bezoeker weet op dat moment dat er iemand onderweg is. Deze receptiemedewerker draagt een pager, kan andere werkzaamheden uitvoeren en toch adequaat reageren als er een bezoeker is. Op de pager wordt de oproep ontvangen. Zo is de receptioniste via de oproepunit overal bereikbaar.

Gebruikerservaring

Effectief, efficiënt en eenvoudig. Het receptie oproepsysteem is van goede kwaliteit en werkt zeer goed voor onze toepassing. “

Het Receptie oproepsysteem

Hoe werkt het?

Een volledig receptie oproepsysteem bestaat uit een oproepknop en een pager. De oproepknop heeft één knop. Door op de knop te drukken wordt de oproep naar de pager verzonden. De oproepknop kan op de balie worden gelegd of zelfs als deurbel worden opgehangen.

Als ontvanger wordt pager A1 gebruikt. De pager geeft een licht-, tril- en geluidsignaal wanneer deze wordt opgeroepen. Een losse pager krijgt voeding door een AA batterij, meerdere pagers kunnen worden opgeladen in de daarvoor bestemde oplader. Wenst u meerdere oproepknoppen te gebruiken vanaf verschillende locaties? Dan kunt u als ontvanger kiezen voor een tekstpager. Zo kan de medewerker zien vanaf welke locatie er is gebeld.

Het receptie oproepsysteem heeft een bereik tot 400 meter. Indien nodig kan er een repeater worden geplaatst om het bereik te verlengen tot 2 kilometer.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen
  • Voorkom dat bezoekers onopgemerkt blijven.
  • Efficië‘nte communicatie met maar één druk op de knop.
  • Garantie voor bereik over grote afstand via unieke radiofrequentie.
  • Medewerkers zijn multi inzetbaar.
  • Systeem kan op elk moment worden uitgebreid of aangepast.
  • Programmering volledig naar uw wensen.
Optioneel
  • All-in-one pagersysteem: Met het all-in-one systeem krijgen bezoekers bewegingsvrijheid omdat ze een pager ontvangen wanneer men dient wachten.
  • Contactsensor oplossingen: Via een dry-contact wordt een bericht naar een pager verstuurd. Dit kan via een bewegingsmelder of via bewegende onderdelen als een deur. De dry-contacts kunnen worden gekoppeld aan de alarmcentrale.
  • Alpha transmitter: Vanaf een alpha transmitter kunnen manuele berichten worden gestuurd met bijvoorbeeld instructies naar tekstpagers. De alpha transmitter staat op de centrale plek waarvandaan de oproepen naar de tekstpagers worden verzorgd.

Er zijn verschillende uitbreidingen voor het systeem mogelijk. Neem contact voor meer informatie.

Download hier de folder van het receptie oproepsysteem.

Systeemonderdelen

Klik op het product om naar de productpagina te gaan voor technische informatie.

Gerelateerde toepassingen

Door op een onderstaande toepassing te klikken, krijgt u informatie over de producten met daarbij uitleg over het product in de praktijk.

© Copyright - Ceyont Industrie communicatie