Wat is een chauffeur oproepsysteem?

Een chauffeur oproepsysteem bestaat uit een transmitter, de pagers en een laadstation. Zowel de transmitters als pagers zijn in diverse variaties beschikbaar, afhankelijk van wat u nodig heeft.

De transmitter is de zendmodule in het geheel. De transmitter kan standalone pagers oproepen en heeft de optie om een toetsenbord te koppelen voor het versturen van tekstberichten. Ook is het mogelijk om de transmitter te koppelen aan het interne netwerk waardoor oproepen vanaf computer(s) mogelijk is.

De pager ontvangt de oproepen en is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Elke pager geeft een akoestisch signaal samen met een trilsignaal bij ontvangst van een oproep. Ook zijn er tekstpagers die op het display een tekstbericht tonen.

Een chauffeur oproepsysteem wordt gebruikt bij diverse bedrijven in de logistieke sector, waar het optimaliseren van de stroom in- en uitgaande vrachtauto’s een bijdrage levert aan de efficiëntie. Diverse grote en kleine transportbedrijven gebruiken een chauffeur oproepsysteem van Ceyont met 100% tevredenheid. Het chauffeur oproepsysteem wordt plug & play geleverd.

Het chauffeur oproepsysteem lost per direct het probleem met wachtende chauffeurs op. Wanneer een chauffeur zich heeft gemeld, ontvangt deze een (tekst)pager. De pager is het middel waarmee de chauffeur overal bereikbaar is. De communicatie naar de chauffeur gebeurt draadloos, zodoende kunt u de chauffeur oproepen wanneer hij/zij zich dient te melden.

Het bereik van het chauffeur oproepsysteem is afhankelijk van de output van de zendmodule. De zendmodule is de transmitter die de oproep draadloos verstuurt naar de ontvanger, de pager. Een transmitter heeft een output vanaf 0,1 Watt. Dit komt overeen met grofweg 300-400 meter bereik. Als een groter bereik nodig is, kan worden gekozen voor een sterkere transmitter – zover dat tot kilometers ver draadloos kan worden gecommuniceerd. Met repeaters kan een signaal verlengd worden.

Contact zonder zoeken

Contact zonder zoeken

Duidelijk-in-elke-taal

Duidelijk in elke taal

Kosteneffectieve-oplossing

Kosteneffectieve oplossing

Versnel-het-logistieke-proces

Versnel het logistieke proces

Uitgebreide-opties

Uitgebreide opties